HR-podden

43: Hvordan følge opp etter medarbeiderundersøkelsen, med Anne Lise Heide

March 01, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 43
HR-podden
43: Hvordan følge opp etter medarbeiderundersøkelsen, med Anne Lise Heide
Show Notes

I ukens episode tar Anne Lise Heide temperaturen på medarbeiderundersøkelsen. Er det slik at vi får høyere engasjement og bedre resultater av å måle hva medarbeiderne synes om jobben? Og hva kreves egentlig for at medarbeidermålinger skal gi en reell  verdi til virksomheten?

Denne episoden handler om hvordan du kan følge opp på en god måte og hvordan du får lederne med på laget, slik at det blir en god prosess i alle team og avdelinger. Du får også bli kjent med de tre vanligste fallgruvene og hvordan du kan unngå disse. 

Her får du tips til hvordan du kan få fra en årlig temperaturmåling til en verdiøkende prosess som har en reell betydning for trivsel og engasjement på arbeidsplassen. 


PS. Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan tilrettelegge for opplæring av lederne i din organisasjon, så er du også velkommen til digital faglunsj med Habberstad fredag 17. mars kl. 12:00. 


Påmelding via denne linken: https://info.habberstad.no/digital-faglunsj-hvordan-f%C3%B8lge-opp-etter-medarbeiderunders%C3%B8kelsen


Anne Lise Heide er HR-nerd, podcaster og konsulent i Habberstad AS. Hun driver Norges største digitale HR-nettverk gjennom sitt selskap Leonda, og hun har jobbet med HR og ledelse i over 20 år. Anne Lise har jobbet med å utvikle medarbeiderundersøkelser og  oppfølgingskonsepter for denne type målinger siden 2007, og hun har ledet dette arbeidet i flere store virksomheter. 

Til daglig jobber Anne Lise med organisasjons- og lederutvikling i Habberstad, og hun er ofte innleid for å jobbe med trivsel, samhandling og psykologisk trygghet i team, avdelinger og ledergrupper. Da handler det vanligvis ikke om medarbeiderundersøkelsen, men hvordan tilrettelegge for åpen dialog og gode utviklingsprosesser i grupper som ønsker å skape en god arbeidsplass der man får det beste ut av hver enkelt og teamet i fellesskap.