HR-podden

44: People, Planet og Profit - hva innebærer det å ha trippel bunnlinje som forretningsstrategi, med Heidi Nygjelten i Amesto Tech House

March 08, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 44
HR-podden
44: People, Planet og Profit - hva innebærer det å ha trippel bunnlinje som forretningsstrategi, med Heidi Nygjelten i Amesto Tech House
Show Notes

I denne episoden får du et spennende innblikk i en organisasjon som jobber aktivt med bærekraft. Amesto er opptatt av sosial bærekraft for menneskene i organisasjon, og de gjør samtidig alt de kan for å bidra til en grønnere fremtid.  
 
Her får du innblikk i alt fra kultur og ledelsesfilosofi, til hvordan Amesto jobber aktivt for å skape mening og tilhørighet, som de tenker er viktige byggesteiner i det å være en god arbeidsgiver i 2023. Bare hør på visjonen deres, "Life is now, work somewhere awesome». Bare den i seg selv sier noe om hvor sterkt fokus de har på Employer Branding.   

I Amesto snakker de for øvrig ikke om HR, men om People and Culture. Og i denne episoden får du høre hvorfor Heidi er en sterk forkjemper for å bytte ut «HR-ordet» med noe annet og bedre. Kanskje du har et forslag til hva det kunne vært?  

Uansett, dette er den perfekte episoden for deg som er opptatt av klima og miljø, for deg som tenker på hvordan dere skal skape en attraktiv arbeidsplass for de ansatte, og for deg som har lyst til å lære litt mer om hva det innebærer å ha trippel bunnlinje. 
 
Velkommen til en inspirerende episode med Heidi Nygjelten, Nordic Chief People & Culture Officer Amesto TechHouse.

She is on a mission to create meaningful workplaces where people, planet and profit thrive 🌱 – and here you can learn how she works with this in Amesto Tech House.