HR-podden

78: Hvordan lykkes i HR-rollen, med Anne Lise Heide

August 16, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 78
HR-podden
78: Hvordan lykkes i HR-rollen, med Anne Lise Heide
Show Notes

Ukens episode handler om utfordringer, fallgruver og suksesskriterier for deg som er opptatt av gode HR-prestasjoner i hverdagen.

HR handler om folkene i organisasjonen og det handler om å skape resultater, for eiere, kunder - eller for samfunnet, alt avhengig av hva som er oppdraget til din virksomhet. Og gjøre dette på en bærekraftig måte, slik at vi også tar godt vare på folka våre. 

Det handler om å skape meningsfulle arbeidsplasser og et sted der folk har lyst til å jobbe, fordi det lønner seg. Fornøyde og engasjerte medarbeidere bidrar til bedre resultater for din virksomhet. 

Og det høres på en måte så enkelt ut, men det er slett ikke lett. Det er tvert imot en ganske komplisert oppgave som favner en rekke fagfelt og krever en holistisk tilnærming fra mennesker som har kunnskap som spenner seg hele veien fra organisasjonsdesign, til psykologi, forretningsutvikling, økonomi og juss – pluss mye, mye mer. 
 
HR favner på en måte alt det vi gjør i en virksomhet, og det er nettopp det som gjør det så unikt og spennende, men det er også det som gjør jobben krevende - og noen ganger litt overveldende. 

I denne episoden får du fem konkrete og praktiske tips for hverdagen i HR-rollen. Vi skal snakke om

  • Rolleavklaring
  • Tålmodighet
  • Prioriteringer
  • Utviklingsarbeid
  • Kontinuerlig læring

Det er på ingen måte en komplett liste for hva som skal til for å lykkes i din rolle,  men fem konkrete og relevante påminnelser som jeg tror mange på HR kan kjenne igjen.

WEBINAR
Vi inviterer også til webinar om HR-rollen og en litt bedre HR-hverdag fredag 1. september. Sjekk linken nedenfor for mer informasjon og påmelding.

Leonda webinarer | Leonda

NETTVERK
Er du nysgjerrig på Leonda sine kompetansenettverk for deg som jobber med HR? Sjekk ut våre hjemmesider på leonda.no.

Velkommen | Leonda